مراسم تکریم و معارفه مدیر ستاد کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان کهگیلویه وبویراحمد با حضور معاون شبکه سامان دهی ستاد کانونهای مساجد کشور و جمعی از مدیران کانونی برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری تحیلی امید زاگرس، مراسم تکریم و معارفه مدیر ستاد کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور حجت الاسلام محمد تقی محمدیان معاون سازماندهی و شبکه سازی ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور مدیر کل و معاونین فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد و جمعی از مدیران کانونی در سالن جلسات فرهنگ و ارشاد اسلامی استان برگزار شد.
حجتالاسلام محمد تقی محمدیان معاون ساماندهی و شبکه سازی ستاد کانونهای فرهنگی و هنری مساجد کشور ظهر امروز در آئین تکریم و معارفه سرپرست ستاد کانونهای فرهنگی و هنری مساجد استان کهگیلویه و بویراحمد، اظهار داشت: با فضای استان بیگانه نیستم و در استان کهگیلویه و بویراحمد در مقطعی مسائل شهرستانهای استان را رصد و آشنایی اجمالی با آنها دارم.
معاون ساماندهی و شبکه سازی ستاد کانونهای فرهنگی و هنری مساجد کشور گفت: استان کهگیلویه و بویراحمد کم برخوردار بوده ولی ظرفیتهای ممتاز و ویژهای دارد و میتوان با اخلاص و اهتمام، شاهد فعالیتهای ارزندهای باشیم.
وی با اشاره به جمله شهید آوینی مبنی بر اینکه دوره ما دوره انحطاط مفاهیم و واژهها است، یادآور شد: بسیاری از مفاهیمی که از آن گذشت میکنیم، در ذهن افراد برداشتهای متفاوتی از آنها صورت میگیرد.
حجت الاسلام محمدیان ضمن تاکید بر اینکه تعریف مسجد نوع رویکرد ما را مشخص میکند، ادامه داد: در فرهنگ شیعه باور داریم مسجد در مثلثی قرار گرفته که ضلع نخست آن خانه خداوند و کارکردهای توحیدی، عبادی و نیایشی را میتوان از آن احصا کرد که مسجد پنجره این اتصال است.
معاون ساماندهی و شبکه سازی ستاد کانونهای فرهنگی و هنری مساجد کشور، ضلع دوم این مثلث را مسجد به عنوان خانه نخست انسانها و مردم دانست و ابراز کرد: همه کارکردهای مردمی را میتوان از مسجد احصا کرد.
وی ضمن تاکید بر اینکه مسجد مرجعیت و پایگاه مردم در همه مسائل به ویژه بلاها و بحرانها است، یادآور شد: ضلع سوم این است که مسجد پایگاه ولایت و امامت بوده و این سه ضلع بعد از تلاقی، حیطه ماموریتی ما را مشخص میکند.
حجت الاسلام محمدیان با اشاره به اینکه انقلاب ما مسجدی و همه ما دل در گرو مسجد داریم، خاطرنشان کرد: اگر بنا شد طهارت نسلی صورت گیرد و یا تحول مثبتی در جامعه اتفاق بیفتد، نقطه ثقل آن مسجد است.
معاون سازماندهی و شبکه سازی ستاد کانونهای فرهنگی و هنری مساجد کشور، مسجد را پنجره برون رفت از معضلات فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و حتی امنیتی دانست و تاکید کرد: اگر قرار باشد هنرمند متعهد دینی تربیت کنیم، راه آن از مسجد میگذرد.
وی خاطرنشان کرد: در نقطه امن توحیدی و مسجدی میتوان استعدادها را شناسایی، ساماندهی، سازماندهی و شبکه سازی کنیم.
حجت الاسلام محمدیان فعالیت ستاد کانونهای فرهنگی و هنری مساجد کشور را انجام کار تشکیلاتی و نه اداری دانست و یادآور شد: در این کار منسجم تشکیلاتی باید برای نوکری و خدمتگزاری به مساجد تلاش کنیم.
معاون ساماندهی و شبکه سازی ستاد کانونهای فرهنگی و هنری مساجد کشور اظهار کرد: یکی از شاخصترین اعمال صالح نوکری و خدمتگزاری به مسجد است و باید همه ما ابراهیم گونه در این راستا تلاش کنیم.